Website maken: de stappen 

Website maken stap 1Website maken: het onderzoek

De eerste stap bij een website maken is informatie verzamelen. Bij een website maken is dit van grootbvan belang. Webdesign Groningen kan hierbij helpen. De informatie is nodig om de look en feel van de website te kunnen bepalen. Welke uitstraling wilt u voor uw bedrijf? Wat is het doel van de website: waarom een website? Voor wie maakt u een website? Wat zijn de concurrenten? Allemaal vragen die belangrijk zijn bij een website maken.


Website maken stap 2Website maken: sitemap bepalen

In deze stap is het tijd om de sitemap op te stellen. De sitemap dient als leidraad voor wat de inhoud zal zijn op de website. De sitemap is essentieel voor de ontwikkeling van een website. Het is daardoor eenvoudiger om een consistente website te maken en het geeft een goed overzicht van de navigatie. In deze fase kan ook worden bepaalt welke technieken er gebruikt moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan formulieren, e-commerce, SEO zoekmachine optimalisatie, etc. Webdesign Groningen van Supertachtig geeft graag advies.


Website maken stap 3Website maken: het concept

Hierin wordt een concept van de website opgemaakt. In dit concept worden de posities omschreven van elementen, wordt
bepaalt waar welke concent komt te staan en de navigatie. Wanneer u tevreden bent met het concept kan er gestart worden met de website maken.


Website maken stap 4Website maken: het ontwerp

Nu we een idee hebben van alle elementen kunnen we verder met het ontwerp van de website. Het ontwerp zal bestaan uit de verschillende pagina's soorten binnen de website. Meestal zijn dit de homepage en een contentpagina. Webdesign Groningen is bij uitstek de partij voor een krachtige vormgeving.


Website maken stap 5Website maken: bouw website

De bouw van de website kan beginnen. De website wordt gebouwd met alle functionaliteiten en definitieve teksten en
afbeeldingen. Tussentijds kan er gekeken worden en kunnen eventuele aanpassingen wordt gemaakt. Meestal is er een laatste correctie ronde.


Website maken stap 6Testen en opleveren

In deze fase worden de elementen nagelopen. Bij het maken van een website is het van belang de website eerst grondig te testen voordat u de website live plaatst. Bekijk of alle formulieren werken, toont de website hetzelfde in de verschillende webbrowsers. Wat volgt is de optimalisatie van de website voor de zoekmachines. Het bouwen van een website is een continue process en kan altijd bijgesteld worden.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe webdesign of wilt u uw bestaande website laten optimaliseren voor de zoekmachines? Dan bent u bij Supertachtig aan het juiste adres. Supertachtig kan u op allerlei vlakken van dienst zijn:

- zoekmachine optimaisatie SEO
- webdesign van bestaand ontwerp tot nieuw
- web to lead SalesForce
- e-mailmarketing, het versturen van digitale nieuwsbrieven

Neem direct conact op met Webdesign Groningen Supertachtig.

Telefoon: 050 - 360 12 37


Bezoekadres: Schuitendiep 11, 9712 KD Groningen
E-mail: departures@supertachtig.nl
KvK Groningen 500055132


 1. Naam*
  Vul aub uw naam in.
 2. Bedrijf
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.
 3. Telefoonnummer*
  Vul aub uw telefoonnummer in.
 4. E-mailadres*
  Vul aub uw e-mailadres in.
 5. Vraag of opmerking*
  U heeft geen vraag of opmerking?


 6. Invalid Input