Webdesign Groningen | SuperTachtig

Totaaloplossingen.

Webdesign Groningen, webbouwer met totaaloplossingen. Natuurlijk zijn er tegenwoordig genoeg manieren om snel en gratis een simpel webdesign te maken. Maar vaak gaat men dan voorbij aan zaken die echt van belang zijn bij webdesign. Niet het webdesign of de mooie afbeeldingen bepalen het succes van een goede website. Dat betekent niet dat aan het ontwerp geen aandacht moet worden geschonken, want het oog wil ook wat en telt zeker mee aan bijvoorbeeld de betrouwbaarheid. Wat webdesign Groningen van belang vindt bij het ontwikkelen van een effectief webdesign is content, gebruikersgemak en het doel van de website. Dat zijn essentiële onderdelen die van belang zijn bij een goed ontworpen website.

pagina-structuurVoor bezoekers.

De bezoeker van de website is diegene met de muis klikt en beslist daarmee alles. Daarom is het van belang bij webdesign dat altijd in het achterhoofd te houden. Je bouwt een website altijd voor de bezoeker! Hoe gedraagt een bezoeker zich? Met dat gegeven in het achterhoofd kan je aan de slag met webdesign. Verplaats je in het gedrag van een bezoeker. Een bezoeker zal niet anders te werk gaan dan in een gewone winkel. Allereerst scant men een deel van de tekst op een nieuwe pagina. Vervolgens klikt men op de link wat de interesse heeft gewekt of lijkt op hetgeen waar men naar op zoek is.


Presenteer inhoud gemakkelijk.Webdesign Groningen

Bij webdesign Groningen is dat daarom van groot belang de content zo te presenteren dat een bezoeker makkelijk kan vinden waar men naar op zoek is. Is dat niet duidelijk of vind met niet snel de juiste content, dan is de pagina snel weer weg geklikt en ben je de bezoeker kwijt.  

Bij webdesign Groningen is de kwaliteit van content, de navigatie en de geloofwaardigheid belangrijk voor bezoekers. Bezoekers lezen niet, ze scannen. Ze analyseren een webpagina en zijn op zoek naar bepaalde vaste punten in het webdesign, die ze begeleiden naar het vinden van de juiste content.


neem-contact-op

Webdesign met juiste navigatie.

Gebruikers van het internet zijn doorgaans ongeduldig en willen direct vinden wat ze zoeken. Het principe is daarom eenvoudig: voldoet een webdesign niet aan de ongeduldige verwachting van de bezoeker, dan is de website niet rendabel.
Bezoekers zijn altijd op zoek naar houvast. Klikt men op een link dan is het belangrijk de bezoeker niet een totaal nieuw ontwerp of navigatie voor te schotelen. De kans bestaat in dat geval dat men direct de weg kwijt is, die men juist dacht gevonden te hebben. Daarom is bij webdesign Groningen het van groot belang om binnen het bepaalde concept te blijven.

Een website moet vanzelfsprekend zijn.Website Mediamarkt

Webdesign moet duidelijk en vanzelfsprekend zijn. Het is daarom van belang bij webdesign Groningen duidelijkheid te verschaffen aan de bezoekers en geen vraagtekens op te werpen. Wanneer in het webdesign teveel vraagtekens zitten voor de gebruiker en men begrijpt de navigatie niet om snel van A naar B te geraken raak je ze snel kwijt. Een duidelijke herkenbare structuur is van belang en gemakkelijk herkenbaar voor de gebruiker.
 

Webdesign met goede content is king!

Wat voor iedereen duidelijk is, is dat online anders gelezen wordt dan op bijvoorbeeld papier. Desondanks zie je toch op veel websites dat het hier misgaat. Vaak is de content geschreven als een brochure of een boek.
In de praktijk worden teksten voor op een website in alle haast opgesteld en zonder controle al op het web geplaatst. Het is immers later altijd wel weer aan te passen. Anders dan bij een papieren gedrukte versie, dat moet direct goed zijn.
 

De geschreven content van een website is van cruciaal belang. Niet alleen voor de toegankelijkheid maar zeker voor het gevonden kunnen SEO Groningenworden binnen de zoekmachines. Naast een directe stijl is het belangrijk de content te voorzien van de juiste zoekwoorden. Schijf zoveel mogelijk alles in detail uit. Die benadering door webdesign Groningen zal beloond worden met hoge ranking binnen de zoekmachines.
 

Bezoekers van websites lezen niet, ze scannen.

Ook moet je rekening houden met de manier waarop online gelezen wordt. Bezoekers van website lezen niet, maar scannen heel snel een pagina naar datgene waar men naar op zoek is. Dat vereist een andere manier van schrijven dan bij een boek of een brochure. Wanneer een bezoeker niet snel het gewenste resultaat vind op de website, vertrekt men vaak direct om te kijken of een andere website wel direct antwoord geeft op de vraag. De bezoekers van websites hebben altijd haast. Je moet ze dus snel weten te overtuigen. SEO zoekmachineoptimalisatie is essentieel.
 

Schrijf daarom in een stijl waarbij de inhoud makkelijk is te scannen. Schrijf in de vorm van een omgekeerde piramide, waarbij de belangrijkste informatie bovenaan staat. Schrijf korte samenvattingen in de tekst. Houdt de inhoud kort, doe de bezoeker een plezier en overlaad ze niet met nutteloze informatie. Zorg ervoor dat de belangrijkste zoekwoorden in de paginatitel staan. 

Inhoud segmenteren.

Segmenteer de inhoud. Verdeel tekst in korte stukken. Verwijs deze korte stukken naar een plek binnen de website waar de uitgebreide geschreven inhoud staat. Wanneer de bezoeker daarin geïnteresseerd is, klikken ze daar wel naar toe en is men bereid wel te lezen. 
Meer weten over het bouwen van een goed webdesign? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.  

Waarom zou u genoegen nemen met standaard webdesign?

Een website is tegenwoordig voor elke onderneming een absolute noodzaak. Zonder een goede online presentatie verliest u absoluut de slag met uw concurrenten die wel geïnvesteerd hebben in een goede online oplossing. De meeste marketeers zijn het daar volledig mee eens. Het probleem ligt vaak in het ontwikkelen van een fantastisch ogende website, tegen een betaalbare prijs. Gelukkig is dit mogelijk. Supertachtig heeft betaalbare oplossingen, uiteraard met een op maat gemaakt ontwerp op basis van uw bestaande huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl? Wij verzorgen die graag voor u.

Geen ingewikkelde oplossingen.

De prijzen van websites variëren: van zeer hoog tot zeer laag. Over het algemeen ligt de beste prijs ergens in het midden. Tenzij u een aanzienlijke hoeveelheid van de codering of speciale interactieve functies voor uw online oplossing wenst. Dan nog is het echt niet nodig om duizenden euro's te besteden aan een website. Supertachtig biedt u een goed uitziende, functionele en professionele website voor een betaalbare prijs. Bekijk eens onze spectaculaire aanbieding.

Webdesign Groningen: betaalbare oplossingen:

 1. Webshops: Een laagdrempelige opstap in de wereld van eCommerce;
 2. Sociale Media: Naadloze integratie met uw website;
 3. E-mail marketing: Direct vanuit uw website: Publiceer, beheer, verzend en meet uw digitale mailings;
 4. Communiceer: Direct klantencontact door integratie van reactiemogelijkheden in uw website;
 5. Klaar voor de zoekmachines: Zoekmachine vriendelijke structuur gekoppeld aan een geautomatiseerde sitemap. Onderhoud uw eigen paginatitels en beschrijvingen;
 6. Beheer: Geen tijd voor beheer? Geen probleem. Wij ondersteunen u in het beheren van uw website tegen aantrekkelijke tarieven.

 Neem contact op?
 
Neem contact op met webdesign Groningen via departures@supertachtig.nl of vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Kijk ook bij onze aanbiedingen.

Webdesign Groningen is een onderdeel van Supertachtig.

Telefoon: 050 - 360 12 37

Bezoekadres: Schuitendiep 11, 9712 KD Groningen
E-mail: departures@supertachtig.nl
KvK Groningen 500055132


 1. Naam*
  Vul aub uw naam in.
 2. Bedrijf
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.
 3. Telefoonnummer*
  Vul aub uw telefoonnummer in.
 4. E-mailadres*
  Vul aub uw e-mailadres in.
 5. Vraag of opmerking*
  U heeft geen vraag of opmerking?


 6. Invalid Input