Leadgeneratie online leads

Tegenvallende resultaten en tijdrovende sales inspanningen? Het is tijd voor een goed ontworpen webdesign om te dienen als een verlengstuk van uw sales team. Een effectieve website helpt in de lastige taak van het vinden van leads: dus je kunt je energie richten op het omzetten van zaken, eerder dan te zoeken naar klanten.

CRM Integratie.

Een CRM systeem ondersteunt bedrijven effectiever om te gaan met klantcontacten. Echter, door de verschillende manieren van contact met klanten wordt het verzamelen van klantgegevens ook lastiger. CRM Integratie van Supertachtig zorgt ervoor dat gegevens verkregen vanuit uw website, direct in uw eigen CRM systeem terecht komen.

Wat kunt u met CRM Integratie bereiken?

Het belangrijkste voor u als ondernemer is het ondernemen zelf.  Meer  omzet zonder al teveel tijd te hoeven besteden aan administratieve taken.  Met CRM Integratie van Supertachtig beheert u sneller en efficiĆ«nter uw nieuwe leads.

Koppel uw website direct aan uw klantendatabase.
Wij ondersteunen u bij het stroomlijnen van uw klantencontact. Zodat u zich kunt richten op hetgeen waar u goed in bent. Uw website regelt de rest. Op deze efficiƫnte manier bereikt u moeiteloos dat wat elk bedrijf wil; klanten tevreden stellen, en vooral, tevreden houden.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via departures@supertachtig.nl of vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.


  1. Naam*
    Vul aub uw naam in.
  2. Telefoonnummer*
    Vul aub uw telefoonnummer in.