Web services als dienstverlening in Groningen

Supertachtig biedt u een pakket diensten dat u als bedrijf ondersteunt om effectief uw resultaten te verhogen. Doordat ons dienstenpakket op elkaar aansluit willen wij waarde toevoegen aan uw bedrijf en haar processen. Voor bestaande, maar ook voor startende ondernemingen.

New business online

Tegenvallende resultaten en tijdrovende sales inspanningen? Het is tijd voor een goed ontworpen website om te dienen als een verlengstuk van uw sales team. Een effectieve website helpt in de lastige taak van het vinden van leads: Zodat u uw energie kunt richten op hetgeen waar u goed in bent. Klanten vinden u, in plaats van andersom. Lees meer over websites.

Indrukken die blijven

De eerste indruk, vaak online, telt voor tien. Een goed ontworpen huisstijl is daarbij een sterke bepalende factor binnen de traditionele communicatie. Supertachtig verzorgt voor u een effectieve manier van presenteren. Zodat u zowel online als offline een professionele uitstraling geniet. Of dit nu een huisstijl, advertentie of een brochure betreft. Wij zorgen voor een indruk die blijft, ook na het eerste contact. Lees meer over grafische vormgeving.

Bespaar tijd

Veel commerciƫle administratieve werkzaamheden? Een goed ontworpen website kan die taken automatiseren. Wij ondersteunen in de integratie van SalesForce CRM in uw website, maar ook in uw bedrijfsvoering. Op die manier kunt u concentreren op andere prioriteiten en binnenkomende leads snel opvolgen. Lees meer over hoe u uw klantcontacten naar een hoger niveau kunt tillen.