SEO Groningen - SuperTachtig zoekmachine optimalisatie

SEO Groningen optimaliseert websites volgens de standaarden van de zoekmachines. De werkwijze van SEO Groningen is een website te voorzien van content, waar bezoekers naar op zoek zijn. Vrijwel iedere aanpassing van een website door SEO Groningen staat in het teken van de bezoeker.   

SEO Groningen website optimalisatieanalytics

SEO Groningen helpt bij het up-to-date houden van content, maken van een webdesign, plaatsen van de juiste paginatitel en past eventueel het ontwerp aan om bezoekers sneller naar de gezochte inhoud te leiden. Er wordt zoveel gezegd over hoe je het beste een website kan optimaliseren. De realiteit is dat wanneer in alle gevallen de bezoeker als uitgangspunt genomen wordt, de website beter zal presteren in de zoekmachines. Daarom geeft SEO Groningen veel aandacht aan de bezoeker en houden wij er rekening mee bij een website maken.

SEO Groningen: “ De beste manier om de zoekmachines tevreden te stellen, is eerst de bezoeker tevreden te stellen.”

Wat kunt u nu doen?

1. Bekijk je website en neem daarvoor de tijd. Lees het vanuit het perspectief van de bezoeker. Zijn er mogelijkheden om de informatie anders te rangschikken zodat de bezoeker sneller de informatie kan vinden? Zoekmachine optimalisatie Groningen kan een scan uitvoeren.

2. Is de inhoud van de pagina duidelijk? Komt de pagina betrouwbaar over voor de bezoeker? SEO Groningen hecht ook daar waarde aan.

3. Staan er genoeg hulpmiddelen op de pagina, of probeert u uit alle macht de bezoeker op deze pagina te houden? Links naar andere bronnen in de pagina geeft een positief effect in de zoekmachine en zijn een goede bron voor de bezoeker.

4. Is de contact informatie makkelijk te vinden? Contact informatie maakt een website betrouwbaar voor de bezoeker.

5. Bekijk pagina’s van collega’s en kijk hoe die pagina’s zijn opgebouwd. Haal de goede de dingen eruit en pas deze toe op uw eigen website.

6. Is de pagina overzichtelijk en makkelijk leesbaar? Komt het ontwerp betrouwbaar over? Wij helpen bij het aanpassen van het ontwerp of een nieuwe website maken.

6. Is het doel van de website duidelijk en kan de bezoeker makkelijk door de website navigeren? Vraag andere mensen naar de mening van de website en luister naar wat ze te zeggen hebben. SEO Groningen adviseert in de juiste navigatie sctructuur.

 

Website concurrentie overzicht


SEO Groningen voor bezoekers

Veel mensen zijn verbaast wanneer het advies is een webdesign te bouwen voor de bezoeker en niet voor zoekmachines. Het lijkt een slecht advies, omdat de website wel gezien moet worden door de zoekmachine. Om deze verbazing wat weg te nemen legt SEO Groningen het uit.

Stel er staat een groot artikel op uw website. Er komen enkele bezoekers op, maar u wilt meer. Wellicht heeft u ergens gehoord dat zoekmachines weg zijn van website met veel pagina’s. Om die reden denkt u dat het slim is de pagina op te delen in 3 losse pagina’s. U hoopt dat de zoekmachines uw pagina beter zal “ranken” en u heeft de mogelijkheid meer advertenties te plaatsen.
 

Veel pagina's noodzakelijk?

Wat denkt u? Dit is een stuk minder aantrekkelijk voor bezoekers en de verwachting is dat de pagina minder bezoekers zal trekken. SEO Groningen zit vaker deze resultaten bij dergelijke experimenten. De website is minder nuttig voor bezoekers en krijgt daarom minder verkeer. De enige reden waarom de pagina werd opgedeeld was voor de zoekmachines en om meer advertentieruimte te creëren. U volgt daarmee niet de richtlijnen!
 

Wat zien de bezoekers en wat zien de zoekmachines.
 

De bezoeker ziet:

De bezoeker moet navigeren en klikken om de gezochte content te vinden. Dat maakt de pagina minder handig en minder nuttig voor de bezoekers. Resultaat is dat minder bezoekers de pagina gebruiken.
 

De zoekmachine ziet:

De inhoud op de pagina is minder geworden, omdat deze is verdeelt over meerdere pagina’s. De zoekmachine zal de pagina niet meer tonen, omdat de waarde van de pagina verloren is. In plaats van een pagina die goed gevonden werd, zijn het nu 3 pagina’s die helemaal niet gevonden worden.
 

Relevante zoekwoorden

Beste strategie voor SEO

Een betere strategie voor meer resultaat is de pagina beter maken en voorzien van nog betere inhoud. Bij iedere aanpassing die u maakt op uw website moet u goed nadenken wat dat betekent voor uw bezoeker. Wanneer u denkt aan een aanpassing voor de zoekmachine, wij vinden dat u op het verkeerde pad bent beland.
 

Absoluut de beste strategie om uw ranking te verhogen in de zoekmachine is uw webdesign te voorzien van de meest nuttige, meest relevante, meest informatieve en meeste gebruikersvriendelijke informatie voor uw bezoeker.
 

Supertachtig helpt u om uw website hoger te ranken!

Een nieuwe mooie website maken, of hoger ranken in de zoekmachines d.m.v. SEO?

Telefoon: 050 - 360 12 37

Bezoekadres: Schuitendiep 11, 9712 KD Groningen
E-mail: departures@supertachtig.nl
KvK Groningen 500055132


 1. Naam*
  Vul aub uw naam in.
 2. Bedrijf
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.
 3. Telefoonnummer*
  Vul aub uw telefoonnummer in.
 4. E-mailadres*
  Vul aub uw e-mailadres in.
 5. Vraag of opmerking*
  U heeft geen vraag of opmerking?


 6. Invalid Input