Marketing Groningen | Supertachtig

Marketing Groningen: invulling geven aan online marketing.
 

U heeft het vast vaak gehoord: in de wereld van SEO en online marketing is Content king! De juiste inhoud is het fundament waarop succesvolle campagnes worden gebouwd, maar eenvoudig is dat niet altijd. Marketing Groningen is de partner voor online succes. Marketing Groningen kan van A tot Z begeleiden.
 

Content is king!

Begrijpen dat Content is king is een ding. Weten hoe u een succesvolle inhoudelijke campagne moet opbouwen is heel iets anders. Marketing Groningen staat voor u klaar!
 

Op deze pagina gaat we in op hoe u op de beste manier een inhoudelijke campagne opzet. Of het nu gaat om e-mail marketing, SEO, webdesign of een nieuwe huisstijl: Marketing Groningen kan het allemaal!
 

Ontwikkelen zoekwoorden strategie
 

De eerste stap is een zoekwoorden onderzoek. Er zijn veel manieren en vele hulpmiddelen ter beschikking voor het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek. De een is niet beter dan de andere, ze zijn alleen verschillend. Ook wij beschikken over verschillende methodes en middelen voor het uitvoeren van een gedegen zoekwoordenonderzoek. De eerste stap van marketing Groningen is dat we onze klanten vragen om relevante zoekwoorden. We spreken met de eigenaren, verkopers maar ook met klanten. Op die manier verkrijgen we bij marketing Groningen aardig inzicht in relevante zoekopdrachten.
 

Wanneer we ongeveer een lijst hebben met 25 trefwoorden gaan we zelf aan de slag met het onderzoek. Marketing Groningen maakt daarbij gebruik van o.a. Google Keyword Planner. We nemen de lijst van 25 trefwoorden en laten de tool ideeën genereren voor zoekwoorden.
 

De beste zoekwoorden
 

De volgende stap die marketing Groningen volgt is het filteren van de zoekwoorden. We gaan op zoek naar woorden waar veel op gezocht wordt en waar het eenvoudig is om mee op de eerste pagina van Google te komen. Veelal proberen online marketeers te optimaliseren op enkel de zoekwoorden waar veel op gezocht wordt, maar vergeten daarbij te kijken naar de concurrentie op die zoekwoorden. Wij bij marketing Groningen kiezen liever voor een zoekwoord waar minder op gezocht wordt, maar waar de kans om op de eerste pagina te komen groter is.

Nu hebben we een lijst met de meest relevante en beste zoekwoorden en we gaan ons richten op de inhoud. De vraag die we dan vaak  krijgen: wie gaat de inhoud schrijven?
 

De beste tekstschrijver

Het grootste obstakel van het schrijven van teksten is tijd en het talent om goede inhoud te schrijvenMarketing Groningen - De tekstschrijver van hoge waarde en op consistente basis. Het is belangrijk waardevolle content zo te schrijven dat een bezoeker in een oogopslag kan scannen naar de inhoud. Een bezoeker moet snel de gewenste informatie vinden, want een bezoeker is zo weer weg. Wij maken gebruik van een breed scala aan tekstschrijvers die in staat zijn deze teksten te schrijven. Voor elke branche en elk product of dienst hebben we de juiste tekstschrijver.

Titels en onderwerpen

Titels en onderwerpen in tekst is van groot belang. Bezoekers van websites lezen niet maar scannen een pagina. De juiste titels en onderwerpen helpen de bezoeker hierbij. Een juiste titel die past bij de inhoud is de eerste en misschien ook wel direct de laatste kans dat een bezoeker zich gaat verdiepen in de tekst of overgaat tot actie. Titels met getallen of het woord “hoe” scoren vaak goed. Bijvoorbeeld “5 Tips voor ….” Of “7 Uitstekende strategieën om ….”.
 

Hulpmiddelen om te brainstormen.
 

Wij bedenken samen met u en de tekstschrijver de juiste titel en onderwerpen. Uiteraard gebruiken we daarbij de lijst met relevante zoekwoorden. Deze woorden zijn immers het fundament waarop we teksten baseren en waarop bezoekers waarschijnlijk naar op zoek zijn.
 

Focus op inhoud.
 

analyticsNu de laatste stap. Het voorbereidende werk van de zoektocht naar zoekopdrachten en het vinden van de juiste tekstschrijver is klaar. De laatste stap is het genereren en optimaliseren van de juiste inhoud en het publiceren ervan. We maken gebruik van een checklist om tot de juiste teksten te maken en geoptimaliseerd zijn voor de doelgroep. Deze strategie geeft de beste kans goed te scoren in de zoekmachines en zorgt ervoor dat bezoekers de tekst makkelijk en snel kan beoordelen op relevantie. Dan zijn we klaar voor publicatie. 

 

 

Hierboven hebben we het proces beschreven hoe marketing Groningen bij iedere klant tot de juiste pagina inhoud levert en gebruik maakt van onze diensten. Het is een solide basis die we steeds aan de veranderende eisen aanpassen. 

Neem contact op

Supertachtig helpt u om uw website hoger te ranken!

Telefoon: 050 - 360 12 37

Bezoekadres: Schuitendiep 11, 9712 KD Groningen
E-mail: departures@supertachtig.nl
KvK Groningen 500055132


 1. Naam*
  Vul aub uw naam in.
 2. Bedrijf
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.
 3. Telefoonnummer*
  Vul aub uw telefoonnummer in.
 4. E-mailadres*
  Vul aub uw e-mailadres in.
 5. Vraag of opmerking*
  U heeft geen vraag of opmerking?


 6. Invalid Input