dinsdag 24 december 2013 15:51

de delftse valorisatie methodeWebsite en SEO De Delftse valorisatie methode

De Delftse valoristie methode is de oplossing in de strijd tussen verkoper en koper van innovaties. De methode biedt de mogelijkheid om de potentiele waarde van innovaties vast te stellen. De opdracht kwam van Delft Patents in samenwerking met SamCreates.

SamCreates is werkzaam op het gebied van marketing concepten. Delft Patents is opgericht vanuit de behoefte om kennis en markt succesvoller te koppelen. 

De opdracht

De opdracht van SamCreates was een website maken. Het concept is bedacht door SamCreates. De vormgeving is gemaakt door SuperTachtig in samenwerking met SamCreates.

Delft Patents heeft in samenwerking met partijen een methode ontwikkeld die kopers en verkopers van innovaties in staat stelt de waarde van de innovatie te bepalen. Deze methode bestaat uit 6 stappen om het business potentieel van een innovatie vast te kunnen stellen. Over dit onderwerp is veel te vertellen, maar SamCreates is er in geslaagd de complexe methode heel eenvoudig weer te geven. Bekijk hier hoe het werkt.

Daarnaast beschikt de website een online databank van innovaties. Deze innovties kunnen gebruikt worden door ondernemingen die de activiteiten willen uitbreiden. Een onderneming kan een licentie-overeenkomst aangaan om bijvoorbeeld de innovatie verder te ontwikkelen of de producten op de markt te brengen.

Werkwijze en uitvoering

De vormgeving is ontworpen naar aanleiding van ideeen vanuit SamCreates. Na de ontwerpfase zijn we gestart met de bouw van de website. Na akkoord van Delft Patents en SamCreates is de website live gegaan. Daarnaast is deze website ook in een Engelse variant te bekijken.

SEO zoekmachine optimalisatie

 Na het opleveren van de website zijn we begonnen met seo zoekmachine optimalisatie om de website goed vindbaar te maken voor bijvoorbeeld Google. We zijn begonnen met het invullen van de juiste paginatitel per pagina. Vervolgens zijn we verder gegaan met het optimaliseren van de navigatie. Uiteraard nadat we het zoekwoorden onderzoek hebben afgerond.