Speciaal voor startende ondernemers.


In de loop van de jaren kregen we veel aanvragen voor website voor bedrijven met een beperkt budget.
Speciaal hiervoor hebben we onze standaard webdesign in het leven geroepen.


Wat houdt dit in?
Omdat geen enkele website hetzelfde is maken we de vormgeving volledig op maat. Zodat u een uniek uiterlijk voor uw online presentatie krijgt.

editor Zelfstandig beheren van content.

Door het Content Management System (CMS) wat standaard aanwezig is bent u in staat zelf teksten toe te voegen en te wijzigen. Maak zelf navigatie-items aan en voeg afbeeldingen toe.

Allemaal zonder tussenkomst van ons. Uiteraard geven we je een introductie in het systeem om er snel wegwijs mee te worden.

formulieren Creëer uw eigen formulieren.

Standaard in het CMS vindt u een applicatie om uw eigen formulieren te maken en te koppelen aan artikelen. Ook de resultaat-mails kunt u zelf opstellen. Allemaal binnen dezelfde editor waar u uw teksten mee bewerkt. Effectief en zeer gebruikersvriendelijk.
route Google Maps integratie.

Uw website beschikt over een routebeschrijving waarin we Google Maps integreren. Op die manier kunnen klanten uw bedrijf feilloos vinden.

analytics Google Analytics integratie.

Geen website is compleet zonder dat u kunt meten waar uw bezoekers vandaan komen en welke pagina’s bekeken zijn. Daarom beschikt uw website standaard over deze tool.

seo Zoekmachinevriendelijke structuur.

Optimaliseer standaard de structuur van uw website voor de zoekmachines (SEO). Pas zelf de url’s aan naar aanleiding van de resultaten uit Google Analytics. Zorg ervoor dat uw organische zoekresultaten begrijpelijk zijn voor uw potentiële bezoekers.
Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact met ons op of vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.


  1. Naam*
    Vul aub uw naam in.
  2. Telefoonnummer*
    Vul aub uw telefoonnummer in.